barn och familje fotografering i hela värmland


Barn / Syskon fotografering


Mitt fokus under en barn & syskon fotografering är alltid barnen – de ska känna sig trygga, sedda och ha genuint roligt! Därför är mina fotograferingar fulla med bus och knasiga påhitt, varvat med lugna funderingar och tillit. Det finns inget så underbart som att se sina älskade med glittrande ögon och stort leende!


Vi tar foton både på barnen var för sig, och syskonen tillsammans. Önskar ni tar vi även ett par familjebilder.


Just nu finns möjlighet till utomhusfotograferingar runt om i Värmland - se sociala medier för datum. Studio-fotograferingar går att boka i antingen Sunne eller Karlstad.


Pris: 900kr

Familj / Släkt fotografering


Vid en familjefotografering är hela familjen välkommen, dvs även era djur. Fokus under fotograferingen ligger såklart på att fånga er familj och skratten tillsammans, men vi tar även ett par enskilda foton och syskonbilder. Det är ju liksom lika bra att passa på när vi ändå ses...


Och när ni ändå bokat en fotograf - varför inte ta med mor och farföräldrarna? Kusinerna? Bästa vännerna? Det är en otrolig glädje och skatt att ha för framtiden!


Vi fotograferar utomhus på några av mina smultronställen, eller om ni har en plats som ni håller lite extra kär? Just nu finns möjlighet till utomhusfotograferingar runt om i Värmland - se sociala medier för datum.

Pris: 900kr

Hur går det till?


01.


Bokning


Boka din tid här via hemsidan, mail eller mina sociala medier. Jag återkommer till dig inom 1-2 arbetsdagar. När vi hittat en tid får du en bekräftelse med faktura för själva fotograferingen.02.


Planering


När det börjar närma sig fotografering får du all info igen om tider, adresser osv - och en massa tips så att ni ska känna er trygga inför fotograferingen! Jag kommer även ställa er ett gäng frågor för att kunna planera en så personlig upplevelse som möjligt.03.


Fotografering


Äntligen dags för fotografering! Och du behöver INTE vara nervös. Jag tar hand om allt från att leka med barnen till att coacha er naturligt framför kameran. Vill ni göra ett klädombyte så hinns det oftast med utan problem.04.


Webshop & resultat


Ca 2veckor efter er fotografering får ni en länk till er personliga webshop. Där kan ni se alla era bilder, läsa om produkterna och beställa allt från förstoringar till inramade tavlor och designade album. Vill ni ha hjälp ingår konsultation!

När passar det er bäst att fotograferas? Hur gamla är barnen? Hur många är ni i familjen? Djur?

Vanliga frågor

Hur många bilder ingår?

Inga foton eller produkter ingår i foto-avgiften. Jag vill att ni ser bilderna innan ni investerar, så att ni vet exakt vad ni lägger pengar på. Det finns både klara bildpaket, och enskilda produkter att välja mellan. Allt med högsta kvalité för att hålla i generationer.

Jag är jättenervös att stå framför kameran!

Inga problem, det ÄR jätteläskigt! Tills man inser att det är ganska mysigt & härligt att inte behöva tänka utan bara kan vara och hänga med sin familj. Jag fixar tänkandet, poserandet, skratten och att det känns bra!

Vad ska vi ha på oss?

Välj ett färgschema! Istället för att välja samma kläder till alla, välj ett färgschema att utgå ifrån. Något som passar er såklart. Titta också på vilka färger ni har hemma på väggarna och övrig inredning om ni vill hänga upp era bilder på väggarna så att det passar ihop bra.

Studio eller utomhus?

Här är det ert tycke och smak som får avgöra. I studion blir det inte riktigt lika mycket bus eller spring, men ni får däremot snygga genomtänkta porträtt och har vi har enkel access till rekvisita. Utomhus ger dock en extra dimension till era bilder! Det blir lite mer naturligt, det är lite lättare att slappna av och barnen kan röra sig lite friare.
MEN det är en smaksak och personligen rekommenderar jag varken det ena eller andra. Det är upp till er!

Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor eller funderingar!


Mailadress:


info@annagranath.se
Telefon: 


0736-739 703


FÖLJ GÄRNA:
 Instagram / Facebook