Nyfödd & Bebis

FOTOGRAFERING

En nyföddfotografering gör man helst under första månaden, men det är aldrig för sent att ta foton på sin bebis! Det händer massor hela första året och jag följer er gärna genom milstolparna

Den där allra första tiden med sitt barn är otroligt speciell! Äntligen har den älskade lilla bebisen som man väntat så på kommit till världen! De små ljuden, bebis-doften, ögonen fulla av visdom, de pyttesmå tårna… fullständig perfektion!


Nyföddfotografering


En nyföddfotografering bokar ni helst in redan under graviditeten, runt v30-35. På så vis ser jag till att det finns tid i kalendern 2v innan BF, och 2v efter – för bebisar är ju inte sådär jättebra på att passa tider… MEN, det är självklart aldrig för sent att fotografera sin bebis! Så skicka iväg en förfrågan även om bebis redan är född, finns det lediga tider är de här små prioriterade!

 

Fotograferingen tar 2-4timmar och är helt utan stress och krav. Det finns gott om tid för att mata, byta blöja och gosa – och för er som nyblivna föräldrar att njuta av en kopp kaffe under tiden. Bebis kommer främst fotograferas inlindad, naken, eller i täckt blöja. Jag har massor med kläder, tyger och rekvisita vi kan använda oss av – eller om ni har något eget ni gärna fotograferar bebis i. Jag är utbildad inom nyföddfotografering och säkerhet vilket betyder att er bebis aldrig kommer poseras i obekväma eller farliga poser! Vi fotograferar antingen hemma hos er, eller i studiomiljö - valet är helt upp till er.

Pris: 1.200kr

Bebisfotografering


Hela första året händer det så otroligt mycket i barnets utveckling, vilket gör att det aldrig är för sent att gå till fotografen. Utvecklingssteg som att hålla upp huvudet själv (ca3mån), dop/namngivning (4-6mån), sitta själv (6-8mån) eller när de så smått börjar stå upp eller ta sina fösta steg vid 1års ålder är alla värda att dokumentera.


"Barnets första år" innebär att vi ses 3 gånger första året! Och en av fotograferingarna bjuder jag på 💕


Fotograferingen tar ca 1timme och sker antingen hemma hos er, utomhus eller i studiomiljö.


Pris: 900kr   

Barnets första år: 1.700kr

När passar det er bäst att fotograferas? Hur gamla är barnen? När är BF?

Hur går det till?


01.


Bokning


Boka din tid här via hemsidan, mail eller mina sociala medier. Jag återkommer till dig inom 1-2 arbetsdagar. När vi hittat en tid får du en bekräftelse med faktura för själva fotograferingen.02.


Planering


När det börjar närma sig fotografering får du all info igen om tider, adresser osv - och en massa tips så att ni ska känna er trygga inför fotograferingen! Jag kommer även ställa er ett gäng frågor för att kunna planera en så personlig upplevelse som möjligt.03.


Fotografering


Äntligen dags för fotografering! Och du behöver INTE vara nervös. Jag tar hand om allt från att leka med barnen till att coacha er naturligt framför kameran. Vill ni göra ett klädombyte så hinns det oftast med utan problem.04.


Webshop & resultat


Ca 2veckor efter er fotografering får ni en länk till er personliga webshop. Där kan ni se alla era bilder, läsa om produkterna och beställa allt från förstoringar till inramade tavlor och designade album. Vill ni ha hjälp ingår konsultation!

Vanliga frågor

Hur många bilder ingår?

Inga foton eller produkter ingår i foto-avgiften. Jag vill att ni ser bilderna innan ni investerar, så att ni vet exakt vad ni lägger pengar på. Det finns både klara bildpaket, och enskilda produkter att välja mellan. Allt med högsta kvalité för att hålla i generationer.

Vad ska vi ha på oss?

Välj ett färgschema! Istället för att välja samma kläder till alla, välj ett färgschema att utgå ifrån. Något som passar er såklart. Titta också på vilka färger ni har hemma på väggarna och övrig inredning om ni vill hänga upp era bilder på väggarna så att det passar ihop bra.

Tar du även gravidfoto?

Absolut! En gravidfotografering kostar 900kr.
MEN bokar ni en nyföddfotografering så bjuder jag på en 30min fotografering i Sunne. Vill du låna långa vackra gravidklänningar så har jag ett helt gäng!

Får man ha med syskon på fotograferingen?

Självklart! Hela familjen får vara med! Vi anpassar fotograferingen efter era önskemål. MEN, jag vill gärna ha 1,5timme utan syskon om vi fotograferar en nyfödd, detta för att all min uppmärksamhet och säkerhet ska kunna ligga på den nyfödda.

Jag är jättenervös att stå framför kameran!

Inga problem, det ÄR jätteläskigt! Tills man inser att det är ganska mysigt & härligt att inte behöva tänka utan bara kan vara och hänga med sin familj. Jag fixar tänkandet, poserandet, skratten och att det känns bra!

Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor eller funderingar!


Mailadress:


info@annagranath.se
Telefon: 


0736-739 703


FÖLJ GÄRNA:
 Instagram / Facebook