BRÖLLOPSFOTOGRAFERING, VÄRMLAND / SKÅNE / STOCKHOLM


Unika ögonblick, evig kärlek och magiska minnen


Oavsett om ni planerar ett stort bröllop med över hundra gäster, eller en liten enkel ceremoni som bara är er, så är ert bröllop unikt & speciellt. Fyllt av magi, skönhet och otroligt mycket kärlek!


Och det är min uppgift att fånga alla de känslor,

detaljer och händelser ni upplever, på det mest autentiska sätt – diskret, ärligt och med kärlek.

Bröllopsfotografering


När det kommer till att välja sin bröllopsfotograf är det många faktorer som spelar in, och för mig är det viktigt att det blir rätt. Rätt för er. En bröllopsdag, oavsett hur den ser ut, är så otroligt speciell då den alltid kommer vara en del av er. Så det viktigt att vi klickar, att ni känner att ni kan lita på mig och min erfarenhet.

Därför vill jag gärna träffa er, helt opretentiöst över en fika innan vi bokar något. Vad planerar ni för er dag? Vad är viktigast för er? Hur kommer det sig att ni gör just de val ni gjort? Jag är SÅ nyfiken på att höra era planer!


Min vision vad gäller bröllopsfotografering är att bilderna ska förmedla känslor, både era och era gästers. Att lite stanna tiden och kapsla in de där blickarna under vigseln, nervositeten innan ni sagt ”JA!”, de kärleksfulla gratulationerna, rörande talen, mormor som dansar på borden… men framförallt er genuina kärlek. Jag kommer aldrig regissera er till att stå i onaturliga poser, utan guidar er istället till att kunna vara naturliga och äkta. För det är där magin finns.


Our Love


Vi fokuserar på det som definierar er bröllopsdag, dvs vigsel, kramkalas & porträtt. På så sätt investerar ni i professionella foton på det "viktigaste"


🩶 Planeringsmöte

🩶 Fotografering, 3timmar

🩶 Alla högupplösta bilder

🩶 Mobilapp m alla bilder


Pris: 10.000kr

Perfect Day


5timmars fotografering där vi utgår från vad som är viktigt för er. Vigsel & porträtt är självklart inräknat, men vad vill ni mer dokumentera? Förberedelserna eller kanske mingel och brudskål?


🩶 Planeringsmöte

🩶 Kort parfotografering

🩶 Fotografering, 5timmar

🩶 Alla högupplösta bilder

🩶 Mobilapp m alla bilder


Pris: 15.000krA Loving Day


Lite från förberedelserna, vigseln, två porträttsessioner (varav den ena i solnedgången), mingel, middag och så klart alla kärleksförklaringar. Jag är med er (nästan) hela dagen


🩶 Planeringsmöte

🩶 Parfotografering

🩶 Fotografering, 8timmar

🩶 Alla högupplösta bilder

🩶 Mobilapp m alla bilder


Pris: 20.000kr


Our Dream!


För er som vill dokumentera precis ALLT och lite till. Jag är med från det ni börjar klä på er, genom alla stora och små händelser under dagen och fram tills att klackarna slagit hål i taket! 


🩶 Planeringsmöte

🩶 Parfotografering

🩶 Fotografering heldag

🩶 Alla högupplösta bilder

🩶 Mobilapp m alla bilder

🩶 Inramad 40x50cm tavla


Pris: 28.000kr


Vilket datum ska ni gifta er? Vart är vigseln? Hur känns det?

Hur går det till?


01.


Fika-dejt


Efter att ni skickat er förfrågan, och jag kollat om jag är tillgänglig ert datum, kommer jag bjuda ut er på en fika-date (eller via Zoom). Här pratar vi förväntningar, ni får tips, vi tittar på bilder, pratar budget, tids-scheman och allt annat som kommer upp. Är jag rätt fotograf för er?02.


Planering


Jag är med er hela vägen fram till bröllopet och hjälper er med tidsschema osv. Men vi ses även 1-2gånger innan bröllopet för att stämma av alla detaljer, tider, platser, b-planer osv. Ju mer vi planerar - desto mer flexibla och kreativa kan vi vara under själva bröllopet.03.


Bröllopsdag!


Yay! Bästa dagen på hela året när jag får vara en del av er stora dag och dokumentera alla känslor & händelser ni ser (och inte ser).

04.


Era minnen


Några veckor efter ert bröllop får ni ÄNTLIGEN se era bilder! Genom ett privat webgalleri kan ni dela med er av alla (eller utvalda) bilder till era nära & kära.


Där laddar ni även ner bilderna för egen backup. Och vill ni att gästerna ska kunna ladda ner bilder, har ni full kontroll över detta.

Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor eller funderingar!


Mailadress:


info@annagranath.se
Telefon: 


0736-739 703


FÖLJ GÄRNA:
 Instagram / Facebook